sudahui 发表于 2013-8-29 20:58:35

回复 48# zjy311

以前战报啊~~

sudahui 发表于 2013-8-30 11:26:55

回复 51# zjy311

说话~真的有机会~广州见~{:5_202:}

Elanne 发表于 2013-8-30 12:12:00

回复zjy311

哎呀~衣架度好少玩~~~得闲上去坐街~~~RO大巴咯!!你带D靓去其它F玩~一样 ...
sudahui 发表于 2013-8-29 19:57 http://www.tyro.cc/images/common/back.gif

猪叮冇靓,个个都系佢大佬

Elanne 发表于 2013-8-30 12:14:09

其实我只想讲

TYRO E家感小人 全都系2SO噶责任

其实以打GVG来讲TYRO拥有我玩感多个SF入边 ...
zjy311 发表于 2013-8-29 20:23 http://www.tyro.cc/images/common/back.gif

你系度风光过就算啦,得些好意需回头,凡事唔好去到咁尽。人家2SO已经后悔莫及啦

sudahui 发表于 2013-8-30 12:37:19

回复 53# Elanne

{:5_232:} 甘 我改左佢~~猪叮带一班大佬

sky_guoguo 发表于 2013-8-30 14:43:48

回复 34# zjy311

我叼你猪丁啊!我都唔记得有几耐无摸过RO,只不过垃圾旺叫我去2区玩玩,我宜家对RO都无爱,我平时系公司打打3C,晚上睇睇电视。。。。日子过得不知几自在。难得戒佐RO,就无念住又玩返啦~~~除非你重出江湖啦~~哈哈~~

我家的狗狗,你今天饿吗???我好想忘记放骨头给你咬咬。。。。

泰迪 发表于 2013-8-30 21:21:52

幾位大佬今日居然齊齊浦頭!!??{:5_216:}

sudahui 发表于 2013-8-31 00:07:49

回复 57# zjy311

下次去广州就提前M你

sudahui 发表于 2013-8-31 11:18:04

回复 60# zjy311

{:5_170:} 猪叮童鞋你也喜欢泡论坛{:5_170:}

泰迪 发表于 2013-8-31 22:34:48

回复 60# zjy311

我都掛住你啊,叮爺!等閒出廣州搵你玩{:5_252:}
页: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: 欢迎;垃圾----------------------------------------果 归来TY