暴风¢雷 发表于 2005-7-21 13:22:13

傻仔??

原来魔盟会长系甘样???我见过你个样啦,以为你好型添....点知......系西军....捞仔!!=外地人.....

翔空 发表于 2005-7-21 14:06:06

Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-21 01:22 PM:
原来魔盟会长系甘样???我见过你个样啦,以为你好型添....点知......系西军....捞仔!!=外地人.....
5知边条傻閪琴晚见到我只铁走呢?边个会比我一个清一个会呢?又5知边个会系飞扬4有城,但系5敢入去守呢?哈哈

弒神天使 发表于 2005-7-21 14:15:54

哈~~风色会长可真搞笑~~叫人出黎真人PK吾敢留地址电话仲要人地留番比你~~试问一句~~你无病挂~~?有病5该去睇下兽医啦~~比左电话你你日日打黎骚扰我我点?

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-21 at 14:17 ]

阿蓝斯雷欧哈特 发表于 2005-7-21 15:30:48

米你好惊咩

Originally posted by Legend at 2005-7-20 16:43:
以上行为已经构成恐吓罪..可以向相关公安部门提出起诉.

翔空 发表于 2005-7-21 16:55:33

麻烦版主删帖,费事班垃圾阿之阿左

スメ|杰斯 发表于 2005-7-21 19:59:42

叼.....想比人打?稳我啦........你是但系广州赤岗噶任何一间波楼大叫一句:"叼死老卡!"
包你10分钟之内直达医院~顺便讲句,我吾系叫老卡~老卡系我噶一个F~赤岗大部分波楼都系距体噶~你想米去试下罗~我一定叫距好好关照你~

伦伦媺媺 发表于 2005-7-21 20:38:53

不如你去起义路桥中对面搵阿非啊,越秀他都玩晒

伦伦媺媺 发表于 2005-7-21 20:39:35

你讲,阿非正扑街,死铲,就得噶啦

スメ|杰斯 发表于 2005-7-21 20:50:26

咩越秀有个感噶人噶咩?可能我孤陋寡闻~未听过啦~我系就越秀读书~我就系听过狗"也母"同细风噶咋~可能我孤陋寡闻挂~呢D大佬都未听过~不过如果吾系噶话你吾好乱讲吖~害倒人地有D咩事就吾好啦~

弒神天使 发表于 2005-7-22 03:35:55

Originally posted by 伦伦媺媺 at 2005-7-21 08:38 PM:

越秀啊非?边7个小人物?我就住越秀~~大家甘近~~留个地址囖~~你话桥中对面~~OK~~我就埋你添啦~~约个时间~~我去会一会你同嗰个所谓既"啊非"~~我睇距咩甘把炮~~越秀距玩晒?食7啦~~得个吹字~~我系越秀玩嗰阵你都吾知系边度饮紧奶啊~~以家D小朋友净系识乱閪甘达朵~~叫人真人PK又吾敢留地址约时间~~以为识凶几句就叫出黎玩~~多多命都吾够你死啊小朋友

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-22 at 03:39 ]
页: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
查看完整版本: 弒神天使系密水呀,讲个RO名来听下呢