天羽论坛--最初的回忆

标题: 硪無玩一個星期姐D裝備又少倆件`` [打印本页]

作者: ≮無盡の黑暗≯    时间: 2007-1-11 23:43
标题: 硪無玩一個星期姐D裝備又少倆件``
仲話囿前途```途鉨老鼠`````

上次又話咩回鐺````搞到硪無咗N多頭S`````

硪剛剛上又無咗倆件裝備````喺米玩嘢丫````

硪霖過多一個星期唔上```又唔知少几件````[s:40] [s:40]

鉨話咁漾叫魜點玩丫`````次次都要等鉨拿番````硪都唔知囿無得拿成問題````

[s:33] [s:33] [s:33] [s:33]
作者: ≮無盡の黑暗≯    时间: 2007-1-18 00:38
還硪裝備``````還硪裝備````[s:40] [s:40]
作者: being    时间: 2007-1-29 14:36
[s:38] [s:38]
                可怜的说.....
作者: being    时间: 2007-1-29 14:37
[s:39] [s:39]
       系统吞左好多野......
作者: being    时间: 2007-1-29 14:38
不过,放心啦...
        SOSO会处理翻好噶喇
作者: ≮無盡の黑暗≯    时间: 2007-1-30 06:09
硪到依嫁都米拿翻D裝備`````[s:41] [s:41]
作者: being    时间: 2007-2-4 00:14
荔灣區上下九...?
     我都系荔灣區噶南岸路..
         呵呵...都几近[s:38]
作者: COLE    时间: 2008-9-5 01:40
你又没说不见了什么`?`最后上什么时候?在哪个帐号?哪个人物上不见的!!!

说清楚自然会有人去查的了!!!
我不上一个多月。我的装备都乖乖在等我的[s:33]
作者: Mini_mo    时间: 2008-9-9 00:11
晕..这个帖是2007年1月的帖......还给人找出来啊......佩服

欢迎光临 天羽论坛--最初的回忆 (http://tyro.vip/) Powered by Discuz! X3.3