天羽论坛--最初的回忆

标题: 弒神天使系密水呀,讲个RO名来听下呢 [打印本页]

作者: 阿蓝斯雷欧哈特    时间: 2005-7-18 01:20
标题: 弒神天使系密水呀,讲个RO名来听下呢
[s:11]
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-18 02:06
Originally posted by 阿蓝斯雷欧哈特 at 2005-7-18 01:20 AM:
[s:11]

ID名就系论坛名~~你连我都吾识~~好打极都有限~~想打的话随时PVP奉陪到底~~约个时间就行了~~放心~~我说过GVG会热情招待你的~~到时候别嫌弃招待得太过于热情而见到我要掉头走就OK了

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-18 at 02:17 ]
作者: leo020    时间: 2005-7-18 15:47
哈哈!!!连天使系边个都悟知~~~~~有个靓女女朋友果个阿嘛!!!!!
作者: 纤纤之恋爱无限    时间: 2005-7-18 19:37
连天使都不认识的?~~你应该。。。。去PK场“认识”一下~~~我说得对吧``天使~
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-18 20:20
Originally posted by 纤纤之恋爱无限 at 2005-7-18 07:37 PM:
连天使都不认识的?~~你应该。。。。去PK场“认识”一下~~~我说得对吧``天使~

最近比较喜欢看电影~~所以距去PKC可能见吾到我~~以家要同我打需要预约的说em09哇咔佧~~好有大人物的感觉~~见我需要预约~~em06
作者: 阿蓝斯雷欧哈特    时间: 2005-7-18 21:51
标题: 边得闲同你去PK场玩手指呀,小朋友
见到你要走,哈哈[s:8],我怕站住给你打,等我训着都未打得死我。
不如真人PK,你五逃走,30秒五打到你训低,算我输。
同我真人PK五单止要预约呀,中要签生死状添
em09
作者: 伦伦媺媺    时间: 2005-7-18 22:17
标题: 我的确不认识那个什么什么垃圾天使,只是好像卖东西看见走过吧

作者: Legend    时间: 2005-7-18 23:52
同我打把...唔秒你我删号走人.....记得V99 上3W2血先好稳我...
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-19 01:21
Originally posted by 阿蓝斯雷欧哈特 at 2005-7-18 09:51 PM:
见到你要走,哈哈[s:8],我怕站住给你打,等我训着都未打得死我。
不如真人PK,你五逃走,30秒五打到你训低,算我输。
同我真人PK五单止要预约呀,中要签生死状添
em09

真人PK我喜欢~~你想几时~~20 秒你起到身我当你赢~~真系未见过广州有老閪既人~~真系好想见下~~广州任何一个地方我随时奉陪~~你想群拖定单挑随便你~~
PS:杀你不难~~垃圾一个~~根本无需太多时间

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-19 at 01:30 ]
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-19 01:22
Originally posted by 伦伦媺媺 at 2005-7-18 10:17 PM:

如果我是垃圾~~你又算咩呢?连垃圾都打吾过起不是更加垃圾~~请自重~~别再引我笑了~~小朋友~~
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-19 01:24
想真人PK就比D诚意~~留下自己既电话同地址~~广州或南海既话我一定过去稳你~~你想我同你玩黑定白?随便你喜欢~~出句声就OK了~~吾记得同你讲~~我自细吓大架~~你想凶我~~第二世啦傻仔~~
PS:别只会说不会做喔~~要撩人PK就请留下你既电话同地址啦~~免得被人当作笑话~~你不是有我QQ么?如果你惊别人知道你的联系方法~~可以在QQ里给我啊~~约埋时间~~系广州既话我一定会过去

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-19 at 01:31 ]
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-19 10:29
好一张撩交打噶贴.......莫非天使就系传说中下面个头大过上面个头.....拳头大个两个头噶.....拳霸~~~~卡卡~~
作者: 翔空    时间: 2005-7-19 10:33
一班垃圾洗閪理距地咩,甘够姜的话我就系PVP成人见到你地2个所谓既强人啦,PVP最多的人就系魔盟同天若或者我地D同盟,你地班垃圾入来,一见就杀,风色?我真系无见到几个好抽既入PVP咯
作者: 翔空    时间: 2005-7-19 10:33
名副其实,又屎又烂引
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-19 10:34
卡卡.....原来吖空都系下头大过上头噶.........
作者: 翔空    时间: 2005-7-19 10:36
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-19 10:34 AM:
卡卡.....原来吖空都系下头大过上头噶.........

[s:7][s:7][s:7]
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-19 11:09
标题: 打交?

作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-19 11:13
标题: 真人打交?
使咩去到广州啊....未到就可以吾使翻去啦!!!拉队?本人未怕过,单挑?我怕晒力...我让你5拳又点话啊.....你米以为好有料先得,你越串就越快死!!虽然我无料!但我未必输.OK?拉队打交就系无用,靠人多!!!单挑?靠实力咯!!傻仔....米甘威先得架!!可能你连医院都吾使入!!就可以报废啦!![s:8]
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-19 12:34
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 11:13 AM:
使咩去到广州啊....未到就可以吾使翻去啦!!!拉队?本人未怕过,单挑?我怕晒力...我让你5拳又点话啊.....你米以为好有料先得,你越串就越快死!!虽然我无料!但我未必输.OK?拉队打交就系无用,靠人多!!!单挑?靠实力咯!!傻 ...

叼....个个得个吹...有閪用....我话我一拳打死泰臣吖~SB...
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-19 12:38
标题: 仲系无知
你系米有D问题!!日日都讲D不窃实际的事!!!我无讲假!!!我有能力打死你!!!虽然吾系一定得!但我至少吾会输!!!你想打赢我!!都要好大困难呀!!魔盟会长!!话你知!!!我帮定风色会的人!!!!最好你米当我讲D野系假,OK?
作者: 偌べ雲    时间: 2005-7-19 15:43
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 12:38:
你系米有D问题!!日日都讲D不窃实际的事!!!我无讲假!!!我有能力打死你!!!虽然吾系一定得!但我至少吾会输!!!你想打赢我!!都要好大困难呀!!魔盟会长!!话你知!!!我帮定风色会的人!!!!最好你米当我讲D野系假,OK?

更妳就唔好更多廢話啦!交低妳隔地阯啦!唔交就繫唔敢有乜好講丫?膽小鬼```
作者: 翔空    时间: 2005-7-19 16:01
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 12:38 PM:

好...5讲拳头咯,我地讲RO,星期3我要你地无城,你体住黎
作者: Legend    时间: 2005-7-19 16:18
暴风¢雷  寻晚好似比我音速打4800X8咁多血......哟哟哟..
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-19 17:08
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 11:13 AM:
使咩去到广州啊....未到就可以吾使翻去啦!!!拉队?本人未怕过,单挑?我怕晒力...我让你5拳又点话啊.....你米以为好有料先得,你越串就越快死!!虽然我无料!但我未必输.OK?拉队打交就系无用,靠人多!!!单挑?靠实力咯!!傻 ...

讲甘閪多野托7啊?留低地址电话就系啦~~我都话约个时间系广州大家单囖~~你仲洗閪讲甘多野啊?你甘閪恶~~要我报废~~我真系想睇下你有几好大囖~~约个地点~~大家签埋生死状~~想打黎就系~~低B閪
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-19 18:10
标题: 废话连篇
话你知!!我吾系广州!!有胆你米来咯!!!你以为来到我地盘可以走咩!!傻仔!!你系搭车来个阵就直接去医院啦!!米甘无聊啦!!留低地址?你留吾得咩!!!仲话你卑你知!!我自细就吾怕有料个D人,广州人?我地整个区D人都想打!!你地班扑街!!上次去旅游!无端端打人!!哎!!点知卑公安捉个D人系广州人,阿哥!!你地点同我地区D人斗啊!!傻仔!!!卑面你我先打甘多字卑你!!慢慢睇啦!!!广州人!!!
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-19 18:12
标题: 签生死状
无必要啦!!!因为你死定!!来呀!!揾我呀!!!我都吾系广州人!!有胆你米拉人来咯,车费你全卑????真系有钱,睇下有无人跟你来,傻仔!!
作者: 旋涡鸣人    时间: 2005-7-19 18:17
我只抽就不够打了,群抽还可以,约个时间
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-19 18:23
标题: 卑D面你地
我揾日去广州玩咯!!卑足你啦!!但我只带玩够个D钱,吾带医药费!!群打我就无啦!!单打我就掂!!你地留低地址啦!!!到时我揾你地玩斗兽棋!!
作者: 旋涡鸣人    时间: 2005-7-19 18:27
你甘好打,我搵人同你打,有閪所谓,人民币多的是
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-19 19:22
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 06:23 PM:
我揾日去广州玩咯!!卑足你啦!!但我只带玩够个D钱,吾带医药费!!群打我就无啦!!单打我就掂!!你地留低地址啦!!!到时我揾你地玩斗兽棋!!

吾敢留地址你串乜7?傻閪~~一块閪达系块面度~~你地风色既所谓大佬知我QQ~~你到左广州就叫距Q我~~约个时间地点~~单调群打随时奉陪~~讲多无畏~~吾敢就收爹~~成只蕉甘~~医药费?我咩都吾多~~就RMB多~~你死左我吾止帮你比埋药费~~比埋白金你又点话
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-19 20:19
标题: 本人已死了
死因.....不明.....(请问边个见过地狱和死神)!!???解释一下巨地的意思!!OK?
作者: 旋涡鸣人    时间: 2005-7-19 23:06
good boy
作者: 阿蓝斯雷欧哈特    时间: 2005-7-20 15:33
标题: 弒神天使想单挑的留下电话。

作者: Legend    时间: 2005-7-20 16:43
以上行为已经构成恐吓罪..可以向相关公安部门提出起诉.
作者: 伦伦媺媺    时间: 2005-7-20 20:46
标题: 哦~~~~~~~~~~

作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-21 00:23
标题: 魔盟会最串个个含家铲听住!
你自己来顺德揾我!!!你来到米来咯!!我让你5拳??无问题!!我自细吓大!卑人斩都未怕过!!就凭你??笑话!你自己带人来顺德啦!费事我晒钱!你吾翻工?你又话自己好有钱!乜你吾系做老板??悲哀!工仔点同老板斗!小心你个饭碗都无!同有钱人斗?对你无好处?知到无?仲有...你话你打我5拳我起翻身就任我打?你无甘咯胆量!到我吾单只起得身!仲可以对住你讲:垃圾!你去执蕉啦!翻你个工啦!打工仔!
作者: Legend    时间: 2005-7-21 01:08
原来系顺德仔..唔怪得得把口
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-21 02:03
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-21 12:23 AM:
你自己来顺德揾我!!!你来到米来咯!!我让你5拳??无问题!!我自细吓大!卑人斩都未怕过!!就凭你??笑话!你自己带人来顺德啦!费事我晒钱!你吾翻工?你又话自己好有钱!乜你吾系做老板??悲哀!工仔点 ...

有钱就吾洗番工?我吾似得D败家仔净系识对住台电脑嘈交囖~~我都话囖~~广州任何一个地区随时欢迎~~你眼镜是盲的?我说了N次了~~
PS:顺德?D甘捞既地方我吾会去架~~加上~~我去到有咩用?费事学上次甘去到上海咩人都稳吾到啊~~晒我时间晒我车费~~想打就广州见?要我让你几拳啊弟弟?em07
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-21 07:01
标题: 吾叫你一声大老都吾得
我打交?吾使让架!得我让人!OK?我都话你来得顺德,就揾我咯!最多我叫朋友请你食冰棒啦!!捞仔地方?我都认为你位系捞仔地方,败家仔?未定哦!到时米知道边个系丧家DOG咯!哥哥!弟弟吾使你让架!你自己话你RMB多的是,原来系打工?我以为你系富豪添,算咯!无钱就米扮晒野啦!上海!不如去远D,我迟D去移民!你自己来奥洲揾我!你自己话你钱多的是!
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-21 07:05
标题: Legend你收爹啦!
我得把口.自己来米知道啦!,我无甘得闲来广州!我费事系搭车个阵你就叫救命!我虽然吾系大人物!但..........识咯人都吾少!Legend来呀!你系广州边度!我可能得闲就来揾你单挑!吾系RO啊!RO度吾见血吾好玩,我都吾兴奋!见血先系人生第一快事!
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-21 07:09
标题: 我留低地址你系米来先!
我留低地址你自己来!!!不过米话揾吾到!都米话车费贵!我话地址卑你知,你自己揾吾到就算你蠢~OK?米揾其他借口!你自己话留低地址,无话一定揾到我吧!天使哥哥!
作者: 鬼眼~之狂    时间: 2005-7-21 08:55
风,我支持你!就真人PK
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-21 09:02
标题: 哈哈!多谢先
你自己揾我,我吾得闲揾你,我大把野做呀!吾得闲!你应该吾蠢!所以你揾我!
作者: Legend    时间: 2005-7-21 11:04
我就唔会系度同你吹了..我一般打人都唔会见血.

我就知道顺德仔就系得把口..我识唔少..全部得把口.
作者: 翔空    时间: 2005-7-21 11:11
我乡下都系顺德,哎...顺德有你D甘既人真悲哀
作者: 伦伦媺媺    时间: 2005-7-21 11:43
标题: 乡下仔

作者: 翔空    时间: 2005-7-21 12:03
收皮啦小朋友
作者: 阿蓝斯雷欧哈特    时间: 2005-7-21 12:53
标题: 边个中意吹水体下发帖数米知罗。
想单既就留下电话,本人不敢来单既就五烦住晒。
作者: 伦伦媺媺    时间: 2005-7-21 13:02
标题: 我D皮刚刚好,收五晒啊,大朋友,乡下仔,
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
作者: 翔空    时间: 2005-7-21 13:15
5好意思,我广州出世,系广州住咗17年,点讲都系一个纯正广州人,小朋友讲多无畏,上RO打番场咯,有咩所谓
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-21 13:17
标题: 你家乡系顺德?
米影衰晒啦!!废人!翻家乡同你打过!!来啦!!!!
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-21 13:22
标题: 傻仔??
原来魔盟会长系甘样???我见过你个样啦,以为你好型添....点知......系西军....捞仔!!=外地人.....
作者: 翔空    时间: 2005-7-21 14:06
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-21 01:22 PM:
原来魔盟会长系甘样???我见过你个样啦,以为你好型添....点知......系西军....捞仔!!=外地人.....

5知边条傻閪琴晚见到我只铁走呢?边个会比我一个清一个会呢?又5知边个会系飞扬4有城,但系5敢入去守呢?哈哈
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-21 14:15
哈~~风色会长可真搞笑~~叫人出黎真人PK吾敢留地址电话仲要人地留番比你~~试问一句~~你无病挂~~?有病5该去睇下兽医啦~~比左电话你你日日打黎骚扰我我点?

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-21 at 14:17 ]
作者: 阿蓝斯雷欧哈特    时间: 2005-7-21 15:30
标题: 米你好惊咩
Originally posted by Legend at 2005-7-20 16:43:
以上行为已经构成恐吓罪..可以向相关公安部门提出起诉.

作者: 翔空    时间: 2005-7-21 16:55
麻烦版主删帖,费事班垃圾阿之阿左
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-21 19:59
叼.....想比人打?稳我啦........你是但系广州赤岗噶任何一间波楼大叫一句:"叼死老卡!"
包你10分钟之内直达医院~顺便讲句,我吾系叫老卡~老卡系我噶一个F~赤岗大部分波楼都系距体噶~你想米去试下罗~我一定叫距好好关照你~
作者: 伦伦媺媺    时间: 2005-7-21 20:38
标题: 不如你去起义路桥中对面搵阿非啊,越秀他都玩晒

作者: 伦伦媺媺    时间: 2005-7-21 20:39
标题: 你讲,阿非正扑街,死铲,就得噶啦

作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-21 20:50
咩越秀有个感噶人噶咩?可能我孤陋寡闻~未听过啦~我系就越秀读书~我就系听过狗"也母"同细风噶咋~可能我孤陋寡闻挂~呢D大佬都未听过~不过如果吾系噶话你吾好乱讲吖~害倒人地有D咩事就吾好啦~
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-22 03:35
Originally posted by 伦伦媺媺 at 2005-7-21 08:38 PM:

越秀啊非?边7个小人物?我就住越秀~~大家甘近~~留个地址囖~~你话桥中对面~~OK~~我就埋你添啦~~约个时间~~我去会一会你同嗰个所谓既"啊非"~~我睇距咩甘把炮~~越秀距玩晒?食7啦~~得个吹字~~我系越秀玩嗰阵你都吾知系边度饮紧奶啊~~以家D小朋友净系识乱閪甘达朵~~叫人真人PK又吾敢留地址约时间~~以为识凶几句就叫出黎玩~~多多命都吾够你死啊小朋友

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-22 at 03:39 ]
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-22 09:32
Originally posted by 伦伦媺媺 at 2005-7-21 08:39 PM:
你讲,阿非正扑街,死铲,就得噶啦

都叫你小朋友米乱讲野~~~阵间害左人地就吾好啦~
作者: 啊勇    时间: 2005-7-22 12:22
WoW,有我一日就不会让风色有瓦遮顶。
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-22 18:25
下个星期三我保证风色一个城都无~
作者: 啊勇    时间: 2005-7-23 11:28
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-22 06:25 PM:

[s:4]其实我们用心朗苦呀
Originally posted by 阿蓝斯雷欧哈特 at 2005-7-18 01:56 AM:
守住负责的城该守城队每人300W,守不住每人150W

都是因为他们一个3个铁才能留住,12个人都杀不了他的盟主:阿蓝斯雷欧哈特
节省D钱。
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-24 00:20
标题: 吾系几明?
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-22 18:25:

你话咩话???????星期3???我地有个城......甘你保证吾到!记住!米乱保证!吾系你条命就无!!
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-24 09:41
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-24 12:20 AM:

你话咩话???????星期3???我地有个城......甘你保证吾到!记住!米乱保证!吾系你条命就无!!

命无?我等你来拿呢~~你不是说来的么?怎么又不敢约定个明确点的时间呢?
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-24 11:58
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-24 12:20 AM:

低B仔就系低B仔~你体咩噶?下个星期三吖!吾识体中文吖?感证明你低B罗....死啦~我有D惊添~低B仔杀人好似无罪噶卧.........
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-24 13:07
标题: 系呀,我都无胆....我吾敢哦!
Originally posted by 弒神天使 at 2005-7-24 09:41:

命无?我等你来拿呢~~你不是说来的么?怎么又不敢约定个明确点的时间呢?

你记得米搬屋.......吾系我怕揾你吾到....记得!
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-24 13:09
标题: 吾好意思!!睇岩佐...
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-24 11:58:

低B仔就系低B仔~你体咩噶?下个星期三吖!吾识体中文吖?感证明你低B罗....死啦~我有D惊添~低B仔杀人好似无罪噶卧.........

吾好意思...我讲错....应该话....星期6得个城.........下个星期3可能吾系一个城!
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-24 13:09
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-24 01:07 PM:

你记得米搬屋.......吾系我怕揾你吾到....记得!

你死啦~`明确D既时间都吾敢比我~~仲话打~~收皮啦你~~得个吹字~~吾通我吾装修日日系间烂屋度等你一世?叫我米搬~~你都傻既~~我有钱我中意搬去边都得~~你咬啊?想打就快D比个明确D既时间黎啦废閪
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-24 13:40
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-24 01:09 PM:

吾好意思...我讲错....应该话....星期6得个城.........下个星期3可能吾系一个城!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<可能>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>啦~
作者: 欧阳    时间: 2005-7-24 17:08
- -什么乱七八糟的。。。。。
作者: 暴风¢雷    时间: 2005-7-26 18:56
标题: 我吾卑系因为.........
你太"强"=强奸太婆......你太"猛"猛于扑街,我吾系吾卑......系因为你位太远......本人太得闲......我来你位含Q啊......我话打你咋......都无话一定去你位打你......使我动手的吗?傻仔,我打你系违法的!
作者: 弒神天使    时间: 2005-7-26 20:34
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-26 06:56 PM:
你太"强"=强奸太婆......你太"猛"猛于扑街,我吾系吾卑......系因为你位太远......本人太得闲......我来你位含Q啊......我话打你咋......都无话一定去你位打你......使我动手的吗?傻仔,我打你 ...

哎~~甘讲就姐系你怕啦~~使咩甘多借口姐?直接讲惊米得囖~~仲有~~你真系UP乜7啊?10句9句都听吾明~~发音吾正就吾好讲粤语啦~~影閪衰晒~~
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-26 21:13
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-26 06:56 PM:
你太"强"=强奸太婆......你太"猛"猛于扑街,我吾系吾卑......系因为你位太远......本人太得闲......我来你位含Q啊......我话打你咋......都无话一定去你位打你......使我动手的吗?傻仔,我打你 ...

句句都吾明....正捞閪........
作者: lampard    时间: 2005-7-27 08:13
暴风¢雷过黎佛山玩下,记得带菜刀,我地呢度劈友基本上都用呢个劈,多数直接叫黑车既,过黎玩下,
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-27 09:58
Originally posted by lampard at 2005-7-27 08:13 AM:
暴风¢雷过黎佛山玩下,记得带菜刀,我地呢度劈友基本上都用呢个劈,多数直接叫黑车既,过黎玩下,

......菜刀.......
作者: 翔空    时间: 2005-7-27 11:22
Originally posted by lampard at 2005-7-27 08:13 AM:

果然系黄飞鸿后人....记得用无影脚打7距,哈哈
作者: ′.丰囝.゛    时间: 2005-7-29 11:53
Originally posted by 翔空 at 2005-7-27 11:22 AM:

人地話用菜刀吖
切菜甘..哈哈`
作者: スメ|杰斯    时间: 2005-7-29 12:27
Originally posted by 翔空 at 2005-7-27 11:22 AM:

鸭空都系黄飞鸿传人~绝技揸波龙爪手!卡卡!
作者: 翔空    时间: 2005-7-30 18:48
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-29 12:27 PM:

鸭空都系黄飞鸿传人~绝技揸波龙爪手!卡卡!

食蕉...
作者: 小强    时间: 2005-7-31 11:29
。。。。。。。。。。
作者: 翔空    时间: 2005-7-31 16:23
楼上水帖啊......
作者: copy天伦    时间: 2005-8-1 18:17
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 11:13:

小弟路过。。。偶记得暴风大叔玩的比偶久了吧,玩了那么久连号都练的稀稀拉拉。。可见人也素稀稀拉拉。可能一阵风就......咻......暴风叔叔就这样不见了
[s:4][s:4][s:4][s:4][s:4][s:4][s:4]
虽然不知道你飞到哪去了,但素我会每日一柱香保佑你滴
[s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10]
作者: oliver5270    时间: 2005-8-2 11:55
..
作者: 处女终结者    时间: 2005-8-4 07:24
曾经有一瓶NIKE牌矿泉水我没有去喝他````直到他没马上上检垃圾的乞丐拿去灌水后``我才后悔摸级```假如上天能够再给我一次机会的话```我会说4个字``我要灌水`!
作者: 沩靓嬭洗钱    时间: 2005-8-20 03:03
大佬段甘好打咖。。。
作者: 小强    时间: 2005-8-20 16:12
路过!~不发表评论!!!!![s:8]
作者: 恶魔永生    时间: 2005-9-10 19:05
你条哴仔系边閪个啊?天使都悟识就系度玩?你边叉个啊?
作者: 旋涡鸣人    时间: 2005-9-10 19:23
几年前的贴都拿上来...

欢迎光临 天羽论坛--最初的回忆 (http://tyro.vip/) Powered by Discuz! X3.3