注册天羽RO下载中心
楼主: 无主孤魂

天若工会的进

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:53:28 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:51 PM:
伱留无理由``我捂留咖```伱敢囖`我都敢``用伱只閪眼睇清楚```
广州市芳村去`白鹅洞``第16行````45号`果条行最尾果间屋吖``仲有2层楼吖`我住系2楼吖```

白鹅洞你住晒?好笑~~第16行~~你估你住紧花园?用座计~~傻閪
啊勇 发表于 2005-10-6 20:52:30 | 只看该作者
讲到甘明,个鬼影必定唔敢来。
鬼影 发表于 2005-10-6 20:51:38 | 只看该作者
伱留无理由``我捂留咖```伱敢囖`我都敢``用伱只閪眼睇清楚```
广州市芳村去`白鹅洞``第16行````45号`果条行最尾果间屋吖``仲有2层楼吖`我住系2楼吖```
弒神天使 发表于 2005-10-6 20:48:13 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:33 PM:
不如`伱留啦`我稳伱都捂错噢``无胆吖`死7开啦`````系到9叼``一只烂閪````

OK~~你黎稳我~~我比一个星期时间你稳~~你吾过既话以后米閪系我面前出声~~即刻系我面前消失~~敢撩人摆场吾敢留地址既废閪~~
我地址:你用住你个閪脑记住了
广州市海珠区石蹊村金碧花园第三期12座1702~~随时等你来喔~~一个星期还不来找我就即刻给我消失好了~~废物
鬼影 发表于 2005-10-6 20:33:03 | 只看该作者
不如`伱留啦`我稳伱都捂错噢``无胆吖`死7开啦`````系到9叼``一只烂閪````
弒神天使 发表于 2005-10-6 20:30:57 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:29 PM:
打残我``快话``黎我度`睇下边嗰打残边嗰``一只閪绀收P啦````

一块閪达系块面度~~吾识听广州话啊?我叫你留地址留名啊捞閪
鬼影 发表于 2005-10-6 20:29:45 | 只看该作者
打残我``快话``黎我度`睇下边嗰打残边嗰``一只閪绀收P啦````
弒神天使 发表于 2005-10-6 20:27:30 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:26 PM:

捂好意思`我都从来无当伱系人波`````晒9气啦`````````都捂淋下自己系边位`伱有资格同我讲野乜``````

起码系个服度有说服力过你~~出到黎都可以打残你~~甘够资格未?傻閪一个
鬼影 发表于 2005-10-6 20:26:11 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-10-6 09:10 PM:
鬼影~~小朋友一个~~一直偶都不当存在的垃圾~~打赢我先讲野啦7头~~成閪日净系识鸠UP

捂好意思`我都从来无当伱系人波`````晒9气啦`````````都捂淋下自己系边位`伱有资格同我讲野乜``````
弒神天使 发表于 2005-10-6 19:40:04 | 只看该作者
鬼影~~小朋友一个~~一直偶都不当存在的垃圾~~打赢我先讲野啦7头~~成閪日净系识鸠UP