注册天羽RO下载中心

各位入来投票下究竟边个工会令玩家越来越少人???

关闭 [复制链接]
鬼影 发表于 2005-10-6 18:54:03 | 只看该作者
杰佬``我突然淋`起`伱嗰名``<杰斯>`我玩10方``见到呢嗰人`我就用呢嗰人皆名`
成日犯规``````````

スメ|杰斯 发表于 2005-10-6 18:55:24 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 06:54 PM:
杰佬``我突然淋`起`伱嗰名``<杰斯>`我玩10方``见到呢嗰人`我就用呢嗰人皆名`
成日犯规``````````

一个吾识玩实况噶人.......

弒神天使 发表于 2005-10-6 19:32:55 | 只看该作者
鬼影只废閪又系度办鬼~~办乜閪姐?以前LIN刷装备嗰阵你估你无份?正一废閪

スメ|杰斯 发表于 2005-10-6 19:34:17 | 只看该作者
LIN刷装备?有D感噶事咩...

弒神天使 发表于 2005-10-6 19:36:31 | 只看该作者
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-10-6 07:34 PM:
LIN刷装备?有D感噶事咩...

哈~~吾刷既话距点会系几个月前就有亀卡~~道坤~~怨0嗰D卡吖?嗰阵未开哩D卡的喔~~
另外根据他的某些朋友说他号里面还有+9+10卡浩和破甲~~我玩得比他久~~我也没有他有~~?他真够强的说

鬼影 发表于 2005-10-6 20:08:24 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-10-6 09:02 PM:
鬼影只废閪又系度办鬼~~办乜閪姐?以前LIN刷装备嗰阵你估你无份?正一废閪

=====我有份`哈哈`笑死我```太搞笑笑到我肚疼````
如果我有份GM早就封咗我```死白痴`淋下啦伱`有问题`去青山啦``死白痴紫籽``[s:8]

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:14:09 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:08 PM:

=====我有份`哈哈`笑死我```太搞笑笑到我肚疼````
如果我有份GM早就封咗我```死白痴`淋下啦伱`有问题`去青山啦``死白痴紫籽``[s:8]

傻閪鬼影~~出你个閪声啊~~你有资格出声咩?次次入到PKC一堆人都吾够我一个人打~~折埋打包拉废閪~~
仲有~~刷装备你敢话无你份?至于你话你刷装备点解GM吾封你~~我都可以讲~~你同GM有路架~~正一傻閪~~14,15岁既靓仔~~番屋企读书啦~~

快乐^^ 发表于 2005-10-6 20:20:56 | 只看该作者

大家也知道,精武门没和天若对战时,已经有人说**是GM会拉

现在是对战起来,闹起来了拉

鬼影 发表于 2005-10-6 20:22:41 | 只看该作者
噢````哇哇哇`真系绀吖``伱劲啦``伱都无资格同我讲野``我同收P`折埋````
如果我有同渠一起```有刷装备``我跟伱性吖`死废閪``一只閪绀`出伱只烂化閪声吖`
食人屎都无得伱食吖``食狗屎`就有伱份`真废閪``捂好意思`我今年17岁半``吹閪吖
翻屋屋训啦``

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:24:35 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:22 PM:
噢````哇哇哇`真系绀吖``伱劲啦``伱都无资格同我讲野``我同收P`折埋````
如果我有同渠一起```有刷装备``我跟伱性吖`死废閪``一只閪绀`出伱只烂化閪声吖`
食人屎都无得伱食吖``食狗屎`就有伱份`真废閪``捂好意思 ...

17岁?你可以打包折埋了~~脑袋都未生齐~~连粗口都未识讲米閪学人讲~~讲到一旧旧甘~`真无文化~~废閪真系废閪~~既然你甘鸠囖~~大家约出黎见下囖~~有閪所谓~~你敢吾敢吖?傻閪