注册天羽RO下载中心
楼主: 啊勇

为怨灵修改提个意见

スメ|杰斯 发表于 2005-9-15 20:17:43 | 只看该作者
不如按原来的属性,改每秒扣10点HP.....

上帝睾丸 发表于 2005-9-15 20:26:17 | 只看该作者
虽然我对苹果有少少误会 但系见到呢个意见后我爱死你拉卡卡 圣经上~~~
希望你地会五好话见到人地其他会开始强起来就要将别人会的人赶到无绝路```
我曾经系天若嘎人 总感觉 苹果 77 老北  JUN呢4天友比我感觉简直就可以拿个義字来形容呢四位兄弟``` 虽然以前呢四个人都曾经与我为敌```哈哈 第一次就系我同77有仇 77成日开只铁匠入来欺负我只刺客仔``` 第二个就系JUN呢条友仔 虽然一开始五知电解我觉得距好屎 不过以家都五系拉 我捻就算无元灵距控制技术都可以算一流
老北 成日老西我嘎人  不过叼起城来 条友好狼死 同我斗爆华丽快``结果距有元灵比距爆左先至于苹果  我上个月先认识距 `````不过条友对自己人好好```值得交友
就讲感多野拉  我初三拉 以后少上  嘉妹```五知我有无误会你呢``考虑中```
各位兄弟干巴爹  初三少上咯```希望会记得我呢个有屎有无用嘎刺客仔拉 哈哈  
                                                                                        圣经上
我赞成呢两个改  你地五觉得自从有左十字军神压刺客元灵后 个服少左好多人咩?
你地觉得有隐咩?```希望SOSO 改改 虽然我自己都系十字军 我同苹果一样第一个企出来改改改效果   SOSO见到嘎话请留意下玩家嘎心声!!

冰峰の残翼 发表于 2005-9-15 20:31:35 | 只看该作者
改成PVP,GVG禁用就好了!!!!!!!!!

上帝睾丸 发表于 2005-9-15 20:34:18 | 只看该作者
```````GM话将元灵改成对任何魔物除BOSS外 增加50%伤害
感同无修改有咩五同?  比较好装备的人通常音速都可以打到1500左右
感``````+50% 你计下 又系2000几一下``` 玩家D血并非多!!!

スメ|杰斯 发表于 2005-9-15 20:55:47 | 只看该作者
Originally posted by 上帝睾丸 at 2005-9-15 08:34 PM:
```````GM话将元灵改成对任何魔物除BOSS外 增加50%伤害
感同无修改有咩五同?  比较好装备的人通常音速都可以打到1500左右
感``````+50% 你计下 又系2000几一下``` 玩家D血并非多!!!

...晕...你想将怨灵废左?

上帝睾丸 发表于 2005-9-15 20:57:03 | 只看该作者
哈哈 JS仔吖  感都无理由仲感BT嘎  十字军神威压都改到感咯    感无理由元灵仲系感劲嘎 感都系=无得玩  凄凉!!

スメ|杰斯 发表于 2005-9-15 20:57:41 | 只看该作者
怨灵几难打先得噶...哥哥....

上帝睾丸 发表于 2005-9-15 20:58:48 | 只看该作者
````晕  但系5张都系晒天若 我地D细工会点玩姐 ````  凄凉吖5555

スメ|杰斯 发表于 2005-9-15 21:03:27 | 只看该作者
Originally posted by 上帝睾丸 at 2005-9-15 08:58 PM:
````晕  但系5张都系晒天若 我地D细工会点玩姐 ````  凄凉吖5555

无吖...有一张系其他会...

弒神天使 发表于 2005-9-15 21:48:57 | 只看该作者
4张系天若~~1张系其他会~~十字军只不过是改回了本来的面目~~而怨0改是多余的~~因为GF的属性是没改之前