注册天羽RO下载中心

[公告] 哟西。今天我终于知道TY的公会是怎么样的了。!!

ck767451216 发表于 2012-6-28 00:45:54 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
传说。TY。NONVP。和MVP都有一个最强公会!!!是不是最强我不知道。人家说。人家2个最强公会是妹子多。所以我进了。
   是的。里面是有超多的妹子耶。多的流口水了。 多了又怎么样了?得罪你了?
你去吃屎拉。死傻seo。玩游戏。有边7个。唔稳下咩也老婆。女人噶。现实稳唔到。就跟系游戏噶拉。(我想讲我2样都稳到)。
你只感噶傻seo话人家。d女噶去沟仔?你吹7人地咩。一只seo感。拿块照妖镜。翻去你噶公会照下你d妖怪先拉。(人妖)。
你?你想点讲?一个公会多女仔玩唔得?你老母。你只感噶臭seo唔好系到显世拉。全部男人好光彩?叼你老母。我现实唔搞基。进你个公会都比人话系搞基拉。我都唔知你点霖噶。~。不过我听你霖左d理由。可能列。你系个d。现实。又稳唔到女人拉。又唔知有咩做噶。暴发户个仔咯。我觉得。你肯定系觉得空虚。觉得寂寞。觉得冷了。所以。想系TY到。讲。我要吃肉。我要吃肉。(不要吃肉好吗?你叫多点女人去你公会。你改吃奶比较好。我觉得)。真系好seo好笑咯。我米见过有d感噶seo样都敢系到叫噶。玩个游戏都可以玩到感激动噶。洗洗训算把拉。(我忘记了。你是暴发户的儿子。不用做也有钱话。有女人上的那些。上些什么女人。留着大家自己想好了)。衣句讲洒。学你地会一个会员讲。你愿意打。比咩都好。一个会员都比你有意识。身为一会之长。我真系唔知对你讲咩咯。我觉得你应该。去d激情d噶游戏玩。最好就系个d全部都系得男人噶游戏就最合适你。我觉得。
     你讲只seo咩。我余左会比人叼噶拉。发贴前。但是。身为一个傻逼噶我。我觉得。出左谈气。比。比人闹。舒服好多了。你教噶。我是禽兽。我自豪。我犯傻。我快乐。我傻逼。我欢喜。放心。我没公会。又没你感劲。一会之长。我就系唔中意你d感噶人。破坏左TY一个感好噶SF噶游戏环境借。比多个建议你。有心理问题就应该去提。唔好成日。就得系游戏到威。暴发户个仔。唔好系光彩噶砸。其它唔多讲拉。好似你d感噶人。游戏都可以感样噶。就可以提现出你现实个人究竟系有几虚伪。唔好拉以前够屎的屎出来讲拉。你够屎好臭阿。你知唔知阿。咩也(草.萌.中有咩咩咩。下次不然整个猪阿狗阿猫出来拉)。唔记得左。TY没猪黎d色噶。讲洒。我觉得你亲地霖好d。费事系到佐住TY转~。
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享
FTの苍井空 发表于 2012-6-28 00:50:58 | 只看该作者
除了第一第二段
其他都没看懂。。。。
浠浠 发表于 2012-6-28 00:52:56 | 只看该作者
..............................我表示。。同楼上的。。只看懂第一段。。其他没看懂
FTのEndlessWar 发表于 2012-6-28 00:55:41 | 只看该作者
云里雾里。。。。。。。
焚天少爷 发表于 2012-6-28 01:00:34 | 只看该作者
除了第一第二段
其他都没看懂。。。。
 楼主| ck767451216 发表于 2012-6-28 01:02:05 | 只看该作者
算拉。有7头办鬼。
 楼主| ck767451216 发表于 2012-6-28 01:03:18 | 只看该作者
回复 2# FTの苍井空

找点会广州话的。翻译看看。绝对精彩呀
雨雨 发表于 2012-6-28 01:06:53 | 只看该作者
虽然看懂了~但是真心不知道说谁~
 楼主| ck767451216 发表于 2012-6-28 01:08:42 | 只看该作者
回复 8# 雨雨

哟。聪明噶广州人。快d动下脑筋拉。~
红色的青苹果 发表于 2012-6-28 01:09:06 | 只看该作者
由懂说话开始到现在都是白话的  
竟然甘多体唔明  我要进修了