注册天羽RO下载中心

各位入来投票下究竟边个工会令玩家越来越少人???

关闭 [复制链接]
鬼影 发表于 2005-10-6 20:24:37 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-10-6 09:44 PM:

傻閪鬼影~~出你个閪声啊~~你有资格出声咩?次次入到PKC一堆人都吾够我一个人打~~折埋打包拉废閪~~
仲有~~刷装备你敢话无你份?至于你话你刷装备点解GM吾封你~~我都可以讲~~你同GM有路架~~正一傻閪~~14,15岁既靓仔 ...

呢条废閪`捂知道系边嗰咙出黎皆``一日系我面前9吹```啦 ``凸`````
靓籽就捂敢当`最小比伱靓籽小小啦``吹吖``捂顺打我吖笨````死废閪``

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:26:00 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:24 PM:

呢条废閪`捂知道系边嗰咙出黎皆``一日系我面前9吹```啦 ``凸`````
靓籽就捂敢当`最小比伱靓籽小小啦``吹吖``捂顺打我吖笨````死废閪``

打你?我惊你吾敢出黎扎~~靓仔?你有份么?洗吾洗比个熊猫面你吖?你想既话随时都得~~鸠吹?你有边次杀到我?你无试过一堆人围我而比我清晒?你真可笑~~

鬼影 发表于 2005-10-6 20:27:53 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-10-6 09:56 PM:

打你?我惊你吾敢出黎扎~~靓仔?你有份么?洗吾洗比个熊猫面你吖?你想既话随时都得~~鸠吹?你有边次杀到我?你无试过一堆人围我而比我清晒?你真可笑~~

真的``捂好意思哦``我系广州市防村区`白鹅洞``无兄弟多`无乜皆`````

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:28:32 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:27 PM:

真的``捂好意思哦``我系广州市防村区`白鹅洞``无兄弟多`无乜皆`````

详细地址~~白鹅洞嗰边随时玩死你~~放心~~吾洗好耐~~讲埋你叫咩名啊捞閪

鬼影 发表于 2005-10-6 20:28:48 | 只看该作者
难道我惊伱条蹦周长过`我果条吖```照下自己乜样先讲野啦``````伱以为伱系边嗰吖```

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:30:07 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:28 PM:
难道我惊伱条蹦周长过`我果条吖```照下自己乜样先讲野啦``````伱以为伱系边嗰吖```

甘你留就系啦~~UP甘多做乜7?惊啊?吾敢啊?吾敢就收爹啦~~费閪事系度献丑啦

鬼影 发表于 2005-10-6 20:32:00 | 只看该作者
噢``真的``捂洗讲野出黎摆场系啦```伱佬母以为自己好7劲绀```
出黎摆场啦```打过系啦``洗閪系度讲绀7多野吖``````捂绀乜吖````

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:38:41 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:32 PM:
噢``真的``捂洗讲野出黎摆场系啦```伱佬母以为自己好7劲绀```
出黎摆场啦```打过系啦``洗閪系度讲绀7多野吖``````捂绀乜吖````

摆就系啦~~我早讲过啦~~你吾识听广州话啊?我过去稳你啊~~去你地头同你摆啊~~算系让你啦~~快讲地址啦废閪

鬼影 发表于 2005-10-6 20:42:38 | 只看该作者
约一嗰地方拉`捂洗让来让去``我惊伱稳埋一大班人`黎我屋K杂`我惊吖埋`
心里`惊到结冰```````敢就一起一嗰地方摆场囖```````洗閪``留吖````

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:49:30 | 只看该作者
敢约囖~~听日下午4点~~东山军区大院门口等~~吾敢黎就永远消失系我面前~~5该~~