注册天羽RO下载中心

各位入来投票下究竟边个工会令玩家越来越少人???

关闭 [复制链接]
スメ|杰斯 发表于 2005-10-6 20:50:27 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-10-6 08:49 PM:
敢约囖~~听日下午4点~~东山军区大院门口等

去中华广场摆场.....你地两个劲...

恶魔の断翼 发表于 2005-10-6 20:50:57 | 只看该作者
MD- -都看不懂!寻求翻译一名! 要MM 年龄18岁左右!身高165左右! 3围配点要极品的- -  技能全满!特别是翻译!而且可以兼职做姘头的!咔咔咔咔咔

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:51:12 | 只看该作者
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-10-6 08:50 PM:

去中华广场摆场.....你地两个劲...

你睇吾到系军区大院门口咩?距去到送距入大院距几日吾洗旨意翻出黎了

スメ|杰斯 发表于 2005-10-6 20:52:49 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-10-6 08:51 PM:

你睇吾到系军区大院门口咩?距去到送距入大院距几日吾洗旨意翻出黎了

- -军区大院.....果到D军老开价5000杀一个人包干净....

鬼影 发表于 2005-10-6 20:54:27 | 只看该作者
噢```捂好意思噢`我捂识去``不如黎`白鹅洞``港船`门口``捂黎果只閪死废閪``
听日中5 12点正```伱佬母吖`一只閪绀````

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:54:53 | 只看该作者
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-10-6 08:52 PM:

- -军区大院.....果到D军老开价5000杀一个人包干净....

别傻了~~军区大院入去比D军佬玩的~~你入过就知架啦~~如果无屋企人当兵既话入到去~~必定挨吾过3日

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:56:11 | 只看该作者
Originally posted by 鬼影 at 2005-10-6 08:54 PM:
噢```捂好意思噢`我捂识去``不如黎`白鹅洞``港船`门口``捂黎果只閪死废閪``
听日中5 12点正```伱佬母吖`一只閪绀````

又叫人约地方又话吾识去~~小朋友真系小朋友~~偶服閪左你~~傻閪一个~~军区你都吾识去仲话出黎玩~~你好去死啦~~废閪~~问下人军区国母咩料先啦~~

スメ|杰斯 发表于 2005-10-6 20:56:16 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-10-6 08:54 PM:

别傻了~~军区大院入去比D军佬玩的~~你入过就知架啦~~如果无屋企人当兵既话入到去~~必定挨吾过3日

- -.....我吖爷系老干部.....算吾算....

弒神天使 发表于 2005-10-6 20:58:32 | 只看该作者
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-10-6 08:56 PM:

- -.....我吖爷系老干部.....算吾算....

悟知算吾算~~我净系知我第一次入去系用我啊哥个军牌入去先无事~~不过以家识左N多人

鬼影 发表于 2005-10-6 20:58:49 | 只看该作者
Originally posted by 弒神天使 at 2005-10-6 10:26 PM:

又叫人约地方又话吾识去~~小朋友真系小朋友~~偶服閪左你~~傻閪一个~~军区你都吾识去仲话出黎玩~~你好去死啦~~废閪~~问下人军区国母咩料先啦~~

捂好意思噢``我呢D小朋友``点识去吖```见捂多`见识小````
不过`我呢D小朋友`对付伱呢D`得把閪口皆人``都可以好7容易姐````