注册天羽RO下载中心
楼主: 鬼影

发下喷沙CK配点及装备先

毅囝の发言人 发表于 2006-5-3 12:17:32 | 只看该作者
旋涡鸣人 发表于 2006-5-3 14:07:37 | 只看该作者
原帖由 毅囝の发言人 于 2006-5-3 12:17 发表
鸣人好捞头喔.......唔系好识讲广州话就冇学人讲喇...次次见到你D字就想笑...(忠实建议..绝冇BS成分)

湖南閪,你讲过D野有閪人识睇乜...
computer01 发表于 2006-5-3 15:37:29 | 只看该作者

配点帖变了骂帖!!~~~

反应真是激烈啊!!~~~吾阻你地,你地继续拉!!~~~呵呵!!
捞老一只。。次次有鸣人噶地方反应都激烈的。。
自己淋下系乜原因吧
旋涡鸣人 发表于 2006-5-3 17:22:57 | 只看该作者
原帖由 于 2006-5-3 17:04 发表
捞老一只。。次次有鸣人噶地方反应都激烈的。。
自己淋下系乜原因吧

睇你又打错字,睇你仲激烈过我,小丑!- -!
乖囝 发表于 2006-5-3 18:18:49 | 只看该作者
原帖由 旋涡鸣人 于 2006-5-3 17:22 发表

睇你又打错字,睇你仲激烈过我,小丑!- -!

鸣人佬边咖???
北纬几多度???

次数就5系一次...
不过系语言表达上的方式....
哎呀呀!!!
鸣人。。自己样虽就认佐渠啦。。呢D野大家都心知肚明啦。。仲死撑饭盖
旋涡鸣人 发表于 2006-5-3 18:26:18 | 只看该作者
睇你地2个系度发泄多D,今日死了甘多次,肯定心理有D唔平衡了,我了解- -
EddieGuerrero 发表于 2006-5-5 11:43:34 | 只看该作者
原帖由 旋涡鸣人 于 2006-5-3 18:26 发表
睇你地2个系度发泄多D,今日死了甘多次,肯定心理有D唔平衡了,我了解- -

哟~~~估唔到你只SB的人头还咁有纪念价值啊

死了一次半次就俾人纪念到E家嘞

厉害~钦敬~久仰你
弒神天使 发表于 2006-5-5 13:07:04 | 只看该作者
原帖由 于 2006-5-2 09:17 发表

仲有。。你老美你地N多个围我地几个你仲好意思话我地N个人围住你?  有甘噶事发生过?  我记得我地最多果次得7,8个。。而你地最多果次有20+。。N多人可以见证的。。你掩住良心讲大话。。。仲有! 乜我地一死就 ...

你真搞笑~~20+?我倒没见过自己有那么多人~~有边次去到GVG吾系你地成堆围我一个的?不过最后都比我清晒~~笑死了~~
PS:你地有边次吾系加齐晒野先入的?有边次入PVP,外面吾系放定只M4,魂者,贤者,链金的?加齐晒野先敢入仲甘多野讲~~真够厉害的~~还记得昨晚同班猴子打~~有一只骑和一只铁居然傻閪到话单挑~之后两只入黎围我(甘叫单挑?)~比我打死左之后仲要傻閪到话吾记得加属性同全速~~笑死偶了~~