注册天羽RO下载中心
返回列表 发新帖

弒神天使系密水呀,讲个RO名来听下呢

暴风¢雷 发表于 2005-7-21 07:09:11 | 显示全部楼层

我留低地址你系米来先!

我留低地址你自己来!!!不过米话揾吾到!都米话车费贵!我话地址卑你知,你自己揾吾到就算你蠢~OK?米揾其他借口!你自己话留低地址,无话一定揾到我吧!天使哥哥!
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 09:02:14 | 显示全部楼层

哈哈!多谢先

你自己揾我,我吾得闲揾你,我大把野做呀!吾得闲!你应该吾蠢!所以你揾我!
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 13:17:12 | 显示全部楼层

你家乡系顺德?

米影衰晒啦!!废人!翻家乡同你打过!!来啦!!!!
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 13:22:13 | 显示全部楼层

傻仔??

原来魔盟会长系甘样???我见过你个样啦,以为你好型添....点知......系西军....捞仔!!=外地人.....
暴风¢雷 发表于 2005-7-24 00:20:17 | 显示全部楼层

吾系几明?

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-22 18:25:
下个星期三我保证风色一个城都无~

你话咩话???????星期3???我地有个城......甘你保证吾到!记住!米乱保证!吾系你条命就无!!
暴风¢雷 发表于 2005-7-24 13:07:52 | 显示全部楼层

系呀,我都无胆....我吾敢哦!

Originally posted by 弒神天使 at 2005-7-24 09:41:

命无?我等你来拿呢~~你不是说来的么?怎么又不敢约定个明确点的时间呢?

你记得米搬屋.......吾系我怕揾你吾到....记得!
暴风¢雷 发表于 2005-7-24 13:09:16 | 显示全部楼层

吾好意思!!睇岩佐...

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-24 11:58:

低B仔就系低B仔~你体咩噶?下个星期三吖!吾识体中文吖?感证明你低B罗....死啦~我有D惊添~低B仔杀人好似无罪噶卧.........

吾好意思...我讲错....应该话....星期6得个城.........下个星期3可能吾系一个城!
暴风¢雷 发表于 2005-7-26 18:56:10 | 显示全部楼层

我吾卑系因为.........

你太"强"=强奸太婆......你太"猛"猛于扑街,我吾系吾卑......系因为你位太远......本人太得闲......我来你位含Q啊......我话打你咋......都无话一定去你位打你......使我动手的吗?傻仔,我打你系违法的!