注册天羽RO下载中心

弒神天使系密水呀,讲个RO名来听下呢

翔空 发表于 2005-7-19 16:01:44 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 12:38 PM:
你系米有D问题!!日日都讲D不窃实际的事!!!我无讲假!!!我有能力打死你!!!虽然吾系一定得!但我至少吾会输!!!你想打赢我!!都要好大困难呀!!魔盟会长!!话你知!!!我帮定风色会的人!!!!最好你米当我讲D野系假,OK?

好...5讲拳头咯,我地讲RO,星期3我要你地无城,你体住黎
Legend 发表于 2005-7-19 16:18:36 | 只看该作者
暴风¢雷  寻晚好似比我音速打4800X8咁多血......哟哟哟..
弒神天使 发表于 2005-7-19 17:08:26 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 11:13 AM:
使咩去到广州啊....未到就可以吾使翻去啦!!!拉队?本人未怕过,单挑?我怕晒力...我让你5拳又点话啊.....你米以为好有料先得,你越串就越快死!!虽然我无料!但我未必输.OK?拉队打交就系无用,靠人多!!!单挑?靠实力咯!!傻 ...

讲甘閪多野托7啊?留低地址电话就系啦~~我都话约个时间系广州大家单囖~~你仲洗閪讲甘多野啊?你甘閪恶~~要我报废~~我真系想睇下你有几好大囖~~约个地点~~大家签埋生死状~~想打黎就系~~低B閪
暴风¢雷 发表于 2005-7-19 18:10:56 | 只看该作者

废话连篇

话你知!!我吾系广州!!有胆你米来咯!!!你以为来到我地盘可以走咩!!傻仔!!你系搭车来个阵就直接去医院啦!!米甘无聊啦!!留低地址?你留吾得咩!!!仲话你卑你知!!我自细就吾怕有料个D人,广州人?我地整个区D人都想打!!你地班扑街!!上次去旅游!无端端打人!!哎!!点知卑公安捉个D人系广州人,阿哥!!你地点同我地区D人斗啊!!傻仔!!!卑面你我先打甘多字卑你!!慢慢睇啦!!!广州人!!!
暴风¢雷 发表于 2005-7-19 18:12:24 | 只看该作者

签生死状

无必要啦!!!因为你死定!!来呀!!揾我呀!!!我都吾系广州人!!有胆你米拉人来咯,车费你全卑????真系有钱,睇下有无人跟你来,傻仔!!
旋涡鸣人 发表于 2005-7-19 18:17:26 | 只看该作者
我只抽就不够打了,群抽还可以,约个时间
暴风¢雷 发表于 2005-7-19 18:23:44 | 只看该作者

卑D面你地

我揾日去广州玩咯!!卑足你啦!!但我只带玩够个D钱,吾带医药费!!群打我就无啦!!单打我就掂!!你地留低地址啦!!!到时我揾你地玩斗兽棋!!
旋涡鸣人 发表于 2005-7-19 18:27:38 | 只看该作者
你甘好打,我搵人同你打,有閪所谓,人民币多的是
弒神天使 发表于 2005-7-19 19:22:58 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 06:23 PM:
我揾日去广州玩咯!!卑足你啦!!但我只带玩够个D钱,吾带医药费!!群打我就无啦!!单打我就掂!!你地留低地址啦!!!到时我揾你地玩斗兽棋!!

吾敢留地址你串乜7?傻閪~~一块閪达系块面度~~你地风色既所谓大佬知我QQ~~你到左广州就叫距Q我~~约个时间地点~~单调群打随时奉陪~~讲多无畏~~吾敢就收爹~~成只蕉甘~~医药费?我咩都吾多~~就RMB多~~你死左我吾止帮你比埋药费~~比埋白金你又点话
暴风¢雷 发表于 2005-7-19 20:19:26 | 只看该作者

本人已死了

死因.....不明.....(请问边个见过地狱和死神)!!???解释一下巨地的意思!!OK?