注册天羽RO下载中心

弒神天使系密水呀,讲个RO名来听下呢

スメ|杰斯 发表于 2005-7-19 10:29:06 | 只看该作者
好一张撩交打噶贴.......莫非天使就系传说中下面个头大过上面个头.....拳头大个两个头噶.....拳霸~~~~卡卡~~
翔空 发表于 2005-7-19 10:33:11 | 只看该作者
一班垃圾洗閪理距地咩,甘够姜的话我就系PVP成人见到你地2个所谓既强人啦,PVP最多的人就系魔盟同天若或者我地D同盟,你地班垃圾入来,一见就杀,风色?我真系无见到几个好抽既入PVP咯
翔空 发表于 2005-7-19 10:33:45 | 只看该作者
名副其实,又屎又烂引
スメ|杰斯 发表于 2005-7-19 10:34:32 | 只看该作者
卡卡.....原来吖空都系下头大过上头噶.........
翔空 发表于 2005-7-19 10:36:12 | 只看该作者
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-19 10:34 AM:
卡卡.....原来吖空都系下头大过上头噶.........

[s:7][s:7][s:7]
暴风¢雷 发表于 2005-7-19 11:09:12 | 只看该作者

打交?

暴风¢雷 发表于 2005-7-19 11:13:21 | 只看该作者

真人打交?

使咩去到广州啊....未到就可以吾使翻去啦!!!拉队?本人未怕过,单挑?我怕晒力...我让你5拳又点话啊.....你米以为好有料先得,你越串就越快死!!虽然我无料!但我未必输.OK?拉队打交就系无用,靠人多!!!单挑?靠实力咯!!傻仔....米甘威先得架!!可能你连医院都吾使入!!就可以报废啦!![s:8]
スメ|杰斯 发表于 2005-7-19 12:34:11 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 11:13 AM:
使咩去到广州啊....未到就可以吾使翻去啦!!!拉队?本人未怕过,单挑?我怕晒力...我让你5拳又点话啊.....你米以为好有料先得,你越串就越快死!!虽然我无料!但我未必输.OK?拉队打交就系无用,靠人多!!!单挑?靠实力咯!!傻 ...

叼....个个得个吹...有閪用....我话我一拳打死泰臣吖~SB...
暴风¢雷 发表于 2005-7-19 12:38:14 | 只看该作者

仲系无知

你系米有D问题!!日日都讲D不窃实际的事!!!我无讲假!!!我有能力打死你!!!虽然吾系一定得!但我至少吾会输!!!你想打赢我!!都要好大困难呀!!魔盟会长!!话你知!!!我帮定风色会的人!!!!最好你米当我讲D野系假,OK?
偌べ雲 发表于 2005-7-19 15:43:59 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 12:38:
你系米有D问题!!日日都讲D不窃实际的事!!!我无讲假!!!我有能力打死你!!!虽然吾系一定得!但我至少吾会输!!!你想打赢我!!都要好大困难呀!!魔盟会长!!话你知!!!我帮定风色会的人!!!!最好你米当我讲D野系假,OK?

更妳就唔好更多廢話啦!交低妳隔地阯啦!唔交就繫唔敢有乜好講丫?膽小鬼```