注册天羽RO下载中心
楼主: 伦伦媺媺

恶魔会长,为什么跟我们风色幻想的会敌对起来了?回复一下

Legend 发表于 2005-7-16 05:34:03 | 只看该作者
来飞扬一稳天若好了......企两个钟好无聊
弒神天使 发表于 2005-7-16 17:54:51 | 只看该作者
Originally posted by 有你的天堂 at 2005-7-16 01:45 AM:
嗯 嗯!啊蓝斯讲得好好!恶魔工会和天若工会一直都是无缘无固杀人!成为呢个F既最大敌人

是么?既然我们是全服敌人你可以把全服的工会一起联合来打我们啊~~多余~~是不是真的无固杀人你们自己很清楚了~~至于我们杀不杀人你也没有资格去理会啊~~我们玩我们的游戏~~关你什么事呢?你不满意也来杀杀我们啊~~我们在等呢~~只怕你们见到我们要用你们最厉害的那个办法"逃跑"罢了
翔空 发表于 2005-7-17 11:56:15 | 只看该作者
Originally posted by 有你的天堂 at 2005-7-16 01:45 AM:
嗯 嗯!啊蓝斯讲得好好!恶魔工会和天若工会一直都是无缘无固杀人!成为呢个F既最大敌人

恶魔联盟随时欢迎光临
阿蓝斯雷欧哈特 发表于 2005-7-18 00:51:35 | 只看该作者

只会齿住老会,人多同装备好系无用既

弒神天使 发表于 2005-7-18 02:08:43 | 只看该作者
Originally posted by 阿蓝斯雷欧哈特 at 2005-7-18 12:51 AM:

系咩?首都4和飞扬4随时欢迎你地黎参观~~
PS:我地并没无话过我地系大会就去虾你地~~如果魔盟真系甘可恨又点会有甘多同盟呢?
我无记错系你地先黎打我地飞扬4同首都1,5的喔~~以家反过黎话我地以老卖老~~你识吾识个丑字点写?
自己会黎打我地~~之后我地认定你地系敌对你地就话我地似住人多装备好打你地~~真系服左你啦~~你自己去问下你地D会员~~我地工会未当你地敌对之前~~你地走过黎打左我地几多次?已经N次无出声架啦~~仲要打我地我地仲吾还拖?比着你你会甘蠢?我地又吾系无实力去还你地拖~~洗比面你?当初见你地新工会无咩点同你地计较~~点知一而再~~再而三都系甘~~就算警告过都仲要打~~容忍系有限度既~~你地中意打~~OK~~我地吾奉陪根本吾似我地作风~~
再次PS:就算我地要打你地~~需要理由?我有我自由,理閪你感受

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-18 at 20:18 ]
纤纤之恋爱无限 发表于 2005-7-18 19:35:39 | 只看该作者
天使讲得好好~~~绝对赞成啊~~本来玩游戏就系甘个啦~~吾满意眯下次GVG分胜负落~~如果你话人地装备靓个话~~最多同我玩落~~反正我会同你会打过`你应该记得咖~我地会装备好差个咋`~就系靠大家合作~~
暴风¢雷 发表于 2005-7-18 21:02:17 | 只看该作者

哎....笑死我!!

到时...我睇下你地会点守...魔盟....听个名已经令我好兴奋啦!!多谢你的照顾!!到时我敬你!!
 楼主| 伦伦媺媺 发表于 2005-7-18 22:20:29 | 只看该作者

恶魔会长都未出声,小角色出咩声,工会会长系边个?

Legend 发表于 2005-7-18 23:54:01 | 只看该作者
星期六你地好彩...最后一秒爆城..不过如果唔系让比FY 你地肯定训街
弒神天使 发表于 2005-7-19 01:19:07 | 只看该作者
Originally posted by 伦伦媺媺 at 2005-7-18 10:20 PM:

无人话比你听~~会长最近有事~~个会交比我同鸣人打理咩?我都吾出得声你出得声?加上~~你又系边位呢?难道你就不是小角色?我系哩个服都算小角色~~甘你又算咩?可笑可笑~~你最好就吾好比我知道你个ID名~~如果吾系~~你以后吾洗系哩个服蒲啦~~见次杀次~~我话既~~米睇下到时候有几多人敢企出黎帮你拖囖~~你觉得我小角色既话~~
PS回复上边嗰位:我地点守吾需要你地去管~~你地想打就黎~~无需要讲甘多~~只要你地敢黎~~我地随时奉陪~~

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-19 at 01:36 ]