注册天羽RO下载中心

弒神天使系密水呀,讲个RO名来听下呢

鬼眼~之狂 发表于 2005-7-21 08:55:25 | 只看该作者
风,我支持你!就真人PK
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 09:02:14 | 只看该作者

哈哈!多谢先

你自己揾我,我吾得闲揾你,我大把野做呀!吾得闲!你应该吾蠢!所以你揾我!
Legend 发表于 2005-7-21 11:04:51 | 只看该作者
我就唔会系度同你吹了..我一般打人都唔会见血.

我就知道顺德仔就系得把口..我识唔少..全部得把口.
翔空 发表于 2005-7-21 11:11:15 | 只看该作者
我乡下都系顺德,哎...顺德有你D甘既人真悲哀
伦伦媺媺 发表于 2005-7-21 11:43:05 | 只看该作者

乡下仔

翔空 发表于 2005-7-21 12:03:03 | 只看该作者
收皮啦小朋友
 楼主| 阿蓝斯雷欧哈特 发表于 2005-7-21 12:53:37 | 只看该作者

边个中意吹水体下发帖数米知罗。

想单既就留下电话,本人不敢来单既就五烦住晒。
伦伦媺媺 发表于 2005-7-21 13:02:45 | 只看该作者

我D皮刚刚好,收五晒啊,大朋友,乡下仔,

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
翔空 发表于 2005-7-21 13:15:54 | 只看该作者
5好意思,我广州出世,系广州住咗17年,点讲都系一个纯正广州人,小朋友讲多无畏,上RO打番场咯,有咩所谓
暴风¢雷 发表于 2005-7-21 13:17:12 | 只看该作者

你家乡系顺德?

米影衰晒啦!!废人!翻家乡同你打过!!来啦!!!!