注册天羽RO下载中心

弒神天使系密水呀,讲个RO名来听下呢

スメ|杰斯 发表于 2005-7-24 13:40:51 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-24 01:09 PM:

吾好意思...我讲错....应该话....星期6得个城.........下个星期3可能吾系一个城!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<可能>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>啦~
欧阳 发表于 2005-7-24 17:08:28 | 只看该作者
- -什么乱七八糟的。。。。。
暴风¢雷 发表于 2005-7-26 18:56:10 | 只看该作者

我吾卑系因为.........

你太"强"=强奸太婆......你太"猛"猛于扑街,我吾系吾卑......系因为你位太远......本人太得闲......我来你位含Q啊......我话打你咋......都无话一定去你位打你......使我动手的吗?傻仔,我打你系违法的!
弒神天使 发表于 2005-7-26 20:34:39 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-26 06:56 PM:
你太"强"=强奸太婆......你太"猛"猛于扑街,我吾系吾卑......系因为你位太远......本人太得闲......我来你位含Q啊......我话打你咋......都无话一定去你位打你......使我动手的吗?傻仔,我打你 ...

哎~~甘讲就姐系你怕啦~~使咩甘多借口姐?直接讲惊米得囖~~仲有~~你真系UP乜7啊?10句9句都听吾明~~发音吾正就吾好讲粤语啦~~影閪衰晒~~
スメ|杰斯 发表于 2005-7-26 21:13:35 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-26 06:56 PM:
你太"强"=强奸太婆......你太"猛"猛于扑街,我吾系吾卑......系因为你位太远......本人太得闲......我来你位含Q啊......我话打你咋......都无话一定去你位打你......使我动手的吗?傻仔,我打你 ...

句句都吾明....正捞閪........
lampard 发表于 2005-7-27 08:13:24 | 只看该作者
暴风¢雷过黎佛山玩下,记得带菜刀,我地呢度劈友基本上都用呢个劈,多数直接叫黑车既,过黎玩下,
スメ|杰斯 发表于 2005-7-27 09:58:30 | 只看该作者
Originally posted by lampard at 2005-7-27 08:13 AM:
暴风¢雷过黎佛山玩下,记得带菜刀,我地呢度劈友基本上都用呢个劈,多数直接叫黑车既,过黎玩下,

......菜刀.......
翔空 发表于 2005-7-27 11:22:55 | 只看该作者
Originally posted by lampard at 2005-7-27 08:13 AM:

果然系黄飞鸿后人....记得用无影脚打7距,哈哈
′.丰囝.゛ 发表于 2005-7-29 11:53:15 | 只看该作者
Originally posted by 翔空 at 2005-7-27 11:22 AM:

人地話用菜刀吖
切菜甘..哈哈`
スメ|杰斯 发表于 2005-7-29 12:27:52 | 只看该作者
Originally posted by 翔空 at 2005-7-27 11:22 AM:

鸭空都系黄飞鸿传人~绝技揸波龙爪手!卡卡!