注册天羽RO下载中心

弒神天使系密水呀,讲个RO名来听下呢

スメ|杰斯 发表于 2005-7-22 09:32:52 | 只看该作者
Originally posted by 伦伦媺媺 at 2005-7-21 08:39 PM:
你讲,阿非正扑街,死铲,就得噶啦

都叫你小朋友米乱讲野~~~阵间害左人地就吾好啦~
啊勇 发表于 2005-7-22 12:22:46 | 只看该作者
WoW,有我一日就不会让风色有瓦遮顶。
スメ|杰斯 发表于 2005-7-22 18:25:35 | 只看该作者
下个星期三我保证风色一个城都无~
啊勇 发表于 2005-7-23 11:28:03 | 只看该作者
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-22 06:25 PM:

[s:4]其实我们用心朗苦呀
Originally posted by 阿蓝斯雷欧哈特 at 2005-7-18 01:56 AM:
守住负责的城该守城队每人300W,守不住每人150W

都是因为他们一个3个铁才能留住,12个人都杀不了他的盟主:阿蓝斯雷欧哈特
节省D钱。
暴风¢雷 发表于 2005-7-24 00:20:17 | 只看该作者

吾系几明?

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-22 18:25:

你话咩话???????星期3???我地有个城......甘你保证吾到!记住!米乱保证!吾系你条命就无!!
弒神天使 发表于 2005-7-24 09:41:41 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-24 12:20 AM:

你话咩话???????星期3???我地有个城......甘你保证吾到!记住!米乱保证!吾系你条命就无!!

命无?我等你来拿呢~~你不是说来的么?怎么又不敢约定个明确点的时间呢?
スメ|杰斯 发表于 2005-7-24 11:58:07 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-24 12:20 AM:

低B仔就系低B仔~你体咩噶?下个星期三吖!吾识体中文吖?感证明你低B罗....死啦~我有D惊添~低B仔杀人好似无罪噶卧.........
暴风¢雷 发表于 2005-7-24 13:07:52 | 只看该作者

系呀,我都无胆....我吾敢哦!

Originally posted by 弒神天使 at 2005-7-24 09:41:

命无?我等你来拿呢~~你不是说来的么?怎么又不敢约定个明确点的时间呢?

你记得米搬屋.......吾系我怕揾你吾到....记得!
暴风¢雷 发表于 2005-7-24 13:09:16 | 只看该作者

吾好意思!!睇岩佐...

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-24 11:58:

低B仔就系低B仔~你体咩噶?下个星期三吖!吾识体中文吖?感证明你低B罗....死啦~我有D惊添~低B仔杀人好似无罪噶卧.........

吾好意思...我讲错....应该话....星期6得个城.........下个星期3可能吾系一个城!
弒神天使 发表于 2005-7-24 13:09:50 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-24 01:07 PM:

你记得米搬屋.......吾系我怕揾你吾到....记得!

你死啦~`明确D既时间都吾敢比我~~仲话打~~收皮啦你~~得个吹字~~吾通我吾装修日日系间烂屋度等你一世?叫我米搬~~你都傻既~~我有钱我中意搬去边都得~~你咬啊?想打就快D比个明确D既时间黎啦废閪