注册天羽RO下载中心
楼主: 时间流逝

Lin应否封号?

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-9-7 23:53:33 | 只看该作者
Originally posted by 战神_lin2 at 2005-9-7 11:51 PM:

。。。。。。你5好话我`先检讨自己!!!!!![s:11]em08

恩恩....JS上次都比人封左一日
スメ|杰斯 发表于 2005-9-7 23:53:52 | 只看该作者
我有忍错,我仲同GM讲要封要删号,无所谓,我只是不满你对"朋友"的方法
ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-9-7 23:55:11 | 只看该作者
Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-9-7 11:53 PM:
我有忍错,我仲同GM讲要封要删号,无所谓,我只是不满你对"朋友"的方法

em11明解....LIN

罚你抄1000个对悟住比时间GG
战神_lin2 该用户已被删除
战神_lin2 发表于 2005-9-7 23:57:04 | 只看该作者
世界第③酷 发表于 2005-9-7 23:58:50 | 只看该作者
睡觉去勒.祝你好运,闪人.
战神_lin2 该用户已被删除
战神_lin2 发表于 2005-9-7 23:59:41 | 只看该作者
糖糖芝芝 发表于 2005-9-8 00:29:19 | 只看该作者

讲多无谓

自己知乜事就得拉,死仔,我同SOSO无野既,无成日叫我问SOSO,。SOSO N耐无复我QQ了,最近心情5好,米烦
弒神天使 发表于 2005-9-8 01:00:44 | 只看该作者

讲黎都多鸠余

哎~~真系吾明~~点解次次都有你LIN份既?一次就可能是误会~~接2连三都有你份~~真系吾知你点解释好了~~对你相对于无言~~
我同时间流逝之前系论坛度有过争执就系人都知~~如果我黎讲句公道话实吾会有人话我偏帮边个~~
就吾计你将物品卖RMB嗰条啦~~因为好平常~~好多人玩游戏就是为左稳钱~~
但系后边两条都经已系死罪了~~再讲落去大家都无咩意思~~
1:冒忍GM身份~~悟理你有无去扼过人啦~~你开得哩个号~~我唸好多人都会觉得你开黎做D吾见得光既野~~
2:在服内做广告~~发网站~~人地鬼知你发既系米毒网~~系米发D对本服不利既野~~我相信上得多论坛既人都知道~~论坛上边最讨厌既人吾系撩起骂战既人~~而系发广告既人(简称马甲)
最后~~我想讲既系~~点解你成日将芝芝比人盗号罗得番D野嗰件事罗出黎讲呢?有无听过一句"人比人比死人"呢?你觉得咩都有得去比较既咩?如果你真系行得正企得正~~点解D事会接二连三发生系你身上?我相信GM同你前世无仇挂~~点解咩事都有你份呢?大家都系玩家~~又吾见会发生系我身上?
糖糖芝芝 发表于 2005-9-8 02:45:50 | 只看该作者

算拉啊LIN,讲多无谓拉

人地大晒
??? 发表于 2005-9-8 06:28:31 | 只看该作者
LIN这个人认真要小心.上面问我要号.我不给他,他叫GM封我号!