注册天羽RO下载中心
楼主: 暴风¢雷

认为恶魔和天若是敌人的公会进来

关闭 [复制链接]
旋涡鸣人 发表于 2005-7-19 18:04:55 | 只看该作者
无奈,刚先在PVP偷袭你还打得好爽,真是TMD无用
纤纤之恋爱无限 发表于 2005-7-19 18:31:07 | 只看该作者
我感觉上觉得你地会实在太过没用啦~~`记得风色之前打飞1的时候~`我也试过自己一个去清你工会~~你会长应该也记得`~~我当时是个没有UB的心灵CK~我一个人杀到华金~~而你地会长就在华金旁边~~一直审判我`~而我就开致命爆华金(强调——我系心灵CK~喝+速水都去不了165攻速~)但他不但杀不到我~~反而仲比我爆咗华金~所以就吾好甘大口气啦~~练我都杀吾到~~仲话杀其他人~~仲要话无UB一个杀8个添``好似夸张咗D~~讲明:我吾系挑起战争~不过如果你要来打我会~~我都无办法~~反正我吾会话你地装备好虾我地会装备差~~
翔空 发表于 2005-7-19 18:36:24 | 只看该作者
Originally posted by 暴风¢雷 at 2005-7-19 06:02 PM:
呢张帖系我个人发.不是其他人,你米话其他人OK,你话其他人证明你无用!风色会长!!吾关巨事,你地再话巨坏话!!!我就吾放过你!!最多我让你5拳,5拳内我吾还收,5拳后我先出手OK!!我吾系讲笑!!!一句讲晒!!!我系暴风¢雷,绝 ...

我好惊啊...[s:12]em04体黎我E个暑假都系5出街算啦,哈哈
中国上就系有你呢D甘既人先5会发达,系游戏上游戏上赢5到人你米努力咯,你家阵好閪好抽咩,甘閪好抽又5见你发达上电视,一只閪甘,我中意叼你啊,E家隔住台电脑老閪你啊,吹BB啊,5中意米将个死人头塞落个屎坑到局7死距算咯,SB[s:10]
家阵我地系追住你来打啊,风色?灭梗你地啦
旋涡鸣人 发表于 2005-7-19 18:51:26 | 只看该作者
大量出售鸣人牌老閪散,吃完包你老閪过以前
弒神天使 发表于 2005-7-19 19:38:23 | 只看该作者
我有我自由,理閪你感受
打你无需要理由~~风色~~灭硬架啦~~米话我未警告过你~~我就算悟番工我都上去灭7你地会~~
嗰个乜乜乜好閪好打系米?你系米让我5拳?我打你5拳你仲起到身我吾还手比你任打~~约个时间地点~~
仲有~~话埋比你地嗰个无用既会长听~~你地风色同魔盟敌对系因为你地做成既~~吾好出左咩事就推晒D野系人地身上~~魔盟由头到尾未宣布过风色系敌对~~系你地走过黎挑起我先将你地列为敌对行列~~仲有~~距叫我有本事出黎真人PK~~我应承左啦~~你叫距约地方啦~~
你觉得你地会长好好抽?你问距仲记吾记得当初边个带住5个风色既垃圾系首都1见到我一个爆城吾敢过黎打我~~
你想系RO解决或者系真人解决我都随时奉陪~~
灭风色行动加我一个
有弒神天使既多数系我既号~~
弒神天使 发表于 2005-7-19 19:40:01 | 只看该作者
至于你地风色~~仲未有实力令到魔盟去怕你地~~
 楼主| 暴风¢雷 发表于 2005-7-19 19:48:50 | 只看该作者

讲真

我都吾想大家打交,大家一齐玩下RO米好过,可能我见野过分佐D,我可以对大家讲抱歉!!!但我吾系怕你地呀!只不过觉得为玩RO就搞到好似仇恨甘!!SORRY!!讲真!我完过甘多游戏!!未见过呢只SF的玩家甘有组织性!!魔盟!!!犀利!!你地的组织性真强!!!魔盟的会长!!!!我对你地大家讲对吾住!但吾代表我怕你地!!记住!!
woaini 发表于 2005-7-19 19:57:39 | 只看该作者

同志们。请用国语言啦```

请用国语嘛。。。你们这广东话俺都看不懂类。。。
em09em09em09em09em09em09em09
都不猪到在说虾米。。。
国语翻译下给我看啦。。[s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10]
翔空 发表于 2005-7-19 20:05:48 | 只看该作者
Originally posted by woaini at 2005-7-19 07:57 PM:
请用国语嘛。。。你们这广东话俺都看不懂类。。。
em09em09em09em09em09em09em09
都不猪到在说虾米。。。
国语翻译下给我看啦。。[s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10][s:10]

我看要翻译到明天...[s:7]
 楼主| 暴风¢雷 发表于 2005-7-19 20:16:17 | 只看该作者

那我帮你翻译

我都不想大家打架,大家一起玩下RO好过,可能我见过分了点,我可以对大家说抱歉!!!但我不是怕你们呀!只不过觉得为玩RO就搞到好像仇恨那样!!SORRY!!说真!我玩过那么多游戏!!未见过这只SF的玩家那么有组织性!!魔盟!!!厉害!!你们的组织性真强!!!魔盟的会长!!!!我对你们大家说对不起!但不代表我怕你们哦!!记住!!